Следвайте Гласове в ТелеграмАтентатът край Москва може да е част от войната

...
Следвайте Гласове в ТелеграмАтентатът край Москва може да е част от войната
Коментари Харесай

Путин: Атентатът може да е част от войната срещу Русия, която се води от 2014-а година чрез неонацисткия режим в Киев

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Атентатът край Москва може да е част от войната против Русия, която се води от 2014-а година посредством ръцете на режима в Киев. Това каза Владимир Путин на заседание със службите за сигурност. Ще търсим поръчителите, разгласи съветският президент.

В началото на срещата съветският президент изрази съболезнованията си към фамилиите и околните на жертвите на терористичния акт в зала " Крокус " край Москва. Той пожела бързо възобновяване на ранените.

" На първо място бих желал още един път да изразя дълбоките си съболезнования на фамилиите и приятелите на починалите в кървавия, безчовечен терористичен акт на 22 март и да пожелая бързо възобновяване на ранените ", съобщи съветският водач по време на съвещание по отношение на ограниченията, подхванати след терористичния акт в Крокус.

Съединени американски щати по разнообразни канали се пробват да убедят всички, че в кървавия терористичен акт в кметството на Крокус сякаш няма диря от Киев и че той е осъществен от групировката ИДИЛ. Нападението е осъществено от ръцете на радикални ислямисти, само че Русия се интересува от възложителя на закононарушението, заяви Путин.

" Знаем от чии ръце е осъществено това безчовечие против Русия и нейния народ. Интересуваме се - кой е поръчителят ", съобщи президентът.

Според него съветските специфични служби и правоохранителни органи ще би трябвало да получат отговори на редица въпроси.

" Как радикални ислямисти, обявяващи се за вярващи мюсюлмани, изповядващи така наречен чист ислям, отиват да правят тежки зверства и закононарушения през свещения за всички мюсюлмани месец Рамазан? ", попита президентът.

Освен това е належащо да се отговори на въпроса за какво терористите са се пробвали да се скрият в Украйна, кой ги е чакал там.

" Разбира се, належащо е да се отговори и на въпроса за какво терористите, откакто са направили закононарушението, са се пробвали да отидат в Украйна, кой ги е чакал там ", продължи той.

Според Путин терористичното нахлуване е било акт на заплашване, което повдига въпроса кой има изгода от него.

" Това безчовечие може да е единствено звено от цяла поредност опити на тези, които водят война с нашата страна от 2014 година насам с ръцете на неонацисткия киевски режим ", сподели президентът.

Според него уредниците на терористичния акт са желали да посеят суматоха и да внесат разкол в съветското общество, само че са срещнали единството на хората.

" Тези, които възнамеряваха тази терористична офанзива, се надяваха да посеят суматоха и разкол в нашето общество, само че срещнаха единение и решителност да се опълчват на това зло ", сподели Путин.

Путин уточни, че следствието би трябвало да бъде обективно.

" Въпреки всеобщата ни болежка и тъга, състраданието и законното предпочитание да бъдат осъдени всички причинители на това злочинство, следствието би трябвало да бъде извършено с най-висока степен на професионализъм, обективност, без никакви политически пристрастия ", заключи президентът.

Путин благодари на тези, които са избавили хората и са помогнали на ранените.

Източници: iz.ru, ТАСС

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР